Novosti

Novosti iz EU

U sklopu TWL projekta „Daljnje jačanje sustava unutarnjih kontrola” u Republici Sjevernoj Makedoniji održana je konferencija „Izazovi razvoja sustava unutarnjih financijskih kontrola“

04. travnja
2019.
Više

Dana 28. ožujka 2019. u Ministarstvu financija Republike Sjeverne Makedonije održana je konferencija „Izazovi razvoja sustava unutarnjih financijskih kontrola“ organizirana uz potporu Twinning light projekta (TWL) „Daljnje jačanje sustava unutarnjih kontrola” te u partnerstvu s Europskom komisijom i OECD/SIGMA.


Svečanost otvaranja EU Twinning light projekta “Daljnje jačanje sustava unutarnjih kontrola

03. prosinca
2018.
Više

Ovaj Twinning light projekt, čija sredstva za provedbu osigurava EU, se provodi u suradnji između Ministarstva financija Republike Hrvatske i Ministarstva financija zemlje korisnice.

Provedba projekta je počela 15. listopada 2018 i trajat će 8 mjeseci. Glavni cilj projekta je poboljšanje sustava unutarnjih kontrola u zemlji korisnici sa ciljem ostvarivanja upravljačke odgovornosti, transparentnosti i dobrog financijskog upravljanja javnim sredstvima uz poštivanje svih međunarodnih standarda i najboljih EU praksi.


30. ciklus izobrazbe za zvanje ovlaštenoga unutarnjeg revizora

20. lipnja
2018.
Više

30. ciklus izobrazbe za zvanje ovlaštenoga unutarnjeg revizora za javni sektor započet će 17. rujna 2018. Obzirom na veliki broj prijavljenih polaznika, prostorne kapacitete te raspoloživa sredstva za ovu kalendarsku godinu, prijave na ovaj ciklus osnovne izobrazbe su ZATVORENE. Prijave za slijedeći (31.) ciklus osnovne izobrazbe su kontinuirano otvorene, a datum početka bit će pravovremeno objavljen na našim web stranicama ovisno o broju zaprimljenih prijava.


Arhiva novosti - Novosti