Novosti

Novosti iz EU

30. ciklus izobrazbe za zvanje ovlaštenoga unutarnjeg revizora

20. lipnja
2018.
Više

30. ciklus izobrazbe za zvanje ovlaštenoga unutarnjeg revizora za javni sektor započet će 17. rujna 2018. Obzirom na veliki broj prijavljenih polaznika, prostorne kapacitete te raspoloživa sredstva za ovu kalendarsku godinu, prijave na ovaj ciklus osnovne izobrazbe su ZATVORENE. Prijave za slijedeći (31.) ciklus osnovne izobrazbe su kontinuirano otvorene, a datum početka bit će pravovremeno objavljen na našim web stranicama ovisno o broju zaprimljenih prijava.


Izobrazba za zvanje ovlaštenoga unutarnjeg revizora za javni sektor

15. ožujka
2018.
Više

Novi (30.) ciklus izobrazbe za zvanje ovlaštenoga unutarnjeg revizora za javni sektor započet će u rujnu 2018. Prijavnice s popratnom dokumentacijom se zaprimaju najkasnije do 31. kolovoza 2018.

Podsjećamo da temeljem Zakona o sustavu unutarnjih kontrola u javnom sektoru (Narodne novine, br. 78/15) pravo na prijavu za pohađanje izobrazbe ima osoba kojoj je stjecanje stručnog ovlaštenja uvjet za obavljanje poslova radnog mjesta na koje je raspoređena.


Održano svečano zatvaranje twinning projekta "Daljnji razvoj sustava unutarnjih kontrola i metodologije rada"

26. veljače
2018.
Više

Dana 21. veljače 2018. u 10:00h u Kući Europe održano je svečano zatvaranje twinning projekta ''Daljnji razvoj sustava unutarnjih kontrola i metodologije rada'' koji je financiran iz Prijelaznog instrumenta.

Provedba projekta u vrijednosti 550.000,00 eura započela je 6. veljače 2017. godine i trajala je 13 mjeseci. Korisnik projekta je Središnja harmonizacijska jedinica Ministarstva financija Republike Hrvatske, a projekt se provodio u suradnji s Ministarstvom financija Republike Latvije i Nacionalnom akademijom za financije i ekonomiju Ministarstva financija Kraljevine Nizozemske.


Arhiva novosti - Novosti