Novosti

Novosti iz EU

Izobrazba za zvanje ovlaštenoga unutarnjeg revizora za javni sektor

15. ožujka
2018.
Više

Novi (30.) ciklus izobrazbe za zvanje ovlaštenoga unutarnjeg revizora za javni sektor započet će u rujnu 2018. Prijavnice s popratnom dokumentacijom se zaprimaju najkasnije do 31. kolovoza 2018.

Podsjećamo da temeljem Zakona o sustavu unutarnjih kontrola u javnom sektoru (Narodne novine, br. 78/15) pravo na prijavu za pohađanje izobrazbe ima osoba kojoj je stjecanje stručnog ovlaštenja uvjet za obavljanje poslova radnog mjesta na koje je raspoređena.


Održano svečano zatvaranje twinning projekta "Daljnji razvoj sustava unutarnjih kontrola i metodologije rada"

26. veljače
2018.
Više

Dana 21. veljače 2018. u 10:00h u Kući Europe održano je svečano zatvaranje twinning projekta ''Daljnji razvoj sustava unutarnjih kontrola i metodologije rada'' koji je financiran iz Prijelaznog instrumenta.

Provedba projekta u vrijednosti 550.000,00 eura započela je 6. veljače 2017. godine i trajala je 13 mjeseci. Korisnik projekta je Središnja harmonizacijska jedinica Ministarstva financija Republike Hrvatske, a projekt se provodio u suradnji s Ministarstvom financija Republike Latvije i Nacionalnom akademijom za financije i ekonomiju Ministarstva financija Kraljevine Nizozemske.


Konferencija “Primjeri dobre prakse u provedbi sustava unutarnjih kontrola za korisnike proračuna na lokalnoj/područnoj (regionalnoj) razini”

13. veljače
2018.
Više

U petak 16. veljače 2018 godine u 09:30 održat će se konferencija „Primjeri dobre prakse u provedbi sustava unutarnjih kontrola za korisnike proračuna na lokalnoj/područnoj (regionalnoj) razini" u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, Trg N.Š.Zrinskog 7-8, Zagreb. Konferencija je organizirana u sklopu Twinning projekta „Daljnji razvoj sustava unutarnjih kontrola i metodologije rada".


Arhiva novosti - Novosti