Novosti

Novosti iz EU

Konferencija “Primjeri dobre prakse u provedbi sustava unutarnjih kontrola za korisnike proračuna na lokalnoj/područnoj (regionalnoj) razini”

13. veljače
2018.
Više

U petak 16. veljače 2018 godine u 09:30 održat će se konferencija „Primjeri dobre prakse u provedbi sustava unutarnjih kontrola za korisnike proračuna na lokalnoj/područnoj (regionalnoj) razini" u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, Trg N.Š.Zrinskog 7-8, Zagreb. Konferencija je organizirana u sklopu Twinning projekta „Daljnji razvoj sustava unutarnjih kontrola i metodologije rada".


Konferencija „Primjeri dobre prakse u provedbi sustava unutarnjih kontrola za korisnike proračuna na državnoj razini“

13. veljače
2018.
Više

U četvrtak 15. veljače 2018. godine u 09:30, održat će se konferencija „Primjeri dobre prakse u provedbi sustava unutarnjih kontrola za korisnike proračuna na državnoj razini" u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, Trg N.Š.Zrinskog 7-8, Zagreb. Konferencija je organizirana u sklopu Twinning projekta „Daljnji razvoj sustava unutarnjih kontrola i metodologije rada".


Konferencija „Primjeri dobre prakse u provedbi sustava unutarnjih kontrola u trgovačkim društvima u vlasništvu države/JLP(R)S“

13. veljače
2018.
Više

U srijedu 14. veljače 2018. godine u 09:30, održat će se konferencija „Primjeri dobre prakse u provedbi sustava unutarnjih kontrola u trgovačkim društvima u vlasništvu države/JLP(R)S" u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, Trg N.Š.Zrinskog 7-8, Zagreb. Konferencija je organizirana u sklopu Twinning projekta „Daljnji razvoj sustava unutarnjih kontrola i metodologije rada".


Arhiva novosti - Novosti