Posljednja novost

Ministar Marić na Ekonomskom dijalogu Odbora za ekonomske i financijske poslove Europskog parlamenta

27. ožujka
2017.
Više

Ministar financija Zdravko Marić danas će sudjelovati na Ekonomskom dijalogu Odbora za ekonomske i financijske poslove Europskog parlamenta, a ministrovo sudjelovanje uslijedilo je na poziv Roberta Gualtierija, predsjedavajućeg Odbora za ekonomske i financijske poslove Europskog parlamenta. Odbor za ekonomsku i monetarnu politiku (ECON) je nadležan za ekonomsku i monetarnu uniju, reguliranje financijskih usluga, slobodno kretanje kapitala i platnih usluga, poreznu politiku i politiku tržišnog natjecanja te međunarodni financijski sustav.


Arhiva novosti

Ministar Marić sa suradnicima na svečanom otvorenju zagrebačke Zračne luke "Franjo Tuđman"

Ministar Marić sa suradnicima na svečanom otvorenju zagrebačke Zračne luke
22. ožujka
2017.
Više

Ministar financija Zdravko Marić sa suradnicima iz Ministarstva financija i Carinske uprave prisustvovao je u utorak navečer na svečanom otvorenju novog putničkog terminala zagrebačke Zračne luke „Franjo Tuđman“.

više


Ministar Marić na sastanku ECOFIN-a

Ministar Marić na sastanku ECOFIN-a
20. ožujka
2017.
Više

Ministar financija Zdravko Marić sudjelovat će na sastanku Vijeća ministara EU za ekonomske i financijske poslove (Economic and Financial Affairs, ECOFIN) koji će se održati u utorak, 21. ožujka 2017., u Bruxellesu.

U zakonodavnom dijelu sastanka predviđena je orijentacijska rasprava o političkim aspektima vezanima za Prijedlog direktive Vijeća o izmjeni Direktive u pogledu stopa poreza na dodanu vrijednost koje se primjenjuju na knjige, novine i časopise.


pozadina.JPG
border.jpg

Novo na webu

Svjetski tjedan novca

1

više

24.03.2017.

Poziv na aukciju trezorskih zapisa

2

više

23.03.2017.

Obavijest o mogućnosti plaćanja paušalnog poreza na dobit neprofitnim organizacijama koje obavljaju i gospodarsku djelatnost

3

više

27.01.2017.

Polica osiguranja osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode)

4

više

27.01.2017.

Donesena strategija za upravljanje javnim dugom do 2019.

5

više

27.01.2017.