Posljednja novost

Ministar Marić na ECOFIN-u

10. listopada
2016.
Više

Ministar financija Zdravko Marić sudjelovat će na sastanku Vijeća ministara EU za ekonomska i financijska pitanja (ECOFIN) koji će se održati u utorak, 11. listopada 2016. u Luxembourgu.Zakonodavnom dijelu sastanka ECOFIN-a prethodit će radni doručak na kojem će Komisija, nakon kratkog izvješća sa sastanka Euro skupine, izvijestiti ministre o radu na poboljšanju predvidljivosti i transparentnosti Pakta o stabilnosti i rastu, te njegovoj implementaciji u kontekstu Portugala i Španjolske, obzirom da su navedene države članice dobile dodatno vrijeme za korekciju prekomjernog deficita.


Arhiva novosti

MInistar Marić: U MMF-u i WB-u zadovoljni stabilnom vladom kao preduvjetom za reforme

08. listopada
2016.
Više

Tehnički ministar financija Zdravko Marić istaknuo je u subotu nakon razgovora s predstavnicima Svjetske banke (WB) i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) njihov vrlo pozitivan pogled na činjenicu da je Hrvatska u situaciji da ima stabilnu parlamentarnu većinu i vladu, što je nužan preduvjet za provedbu reformi, dodao da je proračun za 2017. u pripremi te da će, unatoč tijesnim rokovima, sve učiniti da provede planirane porezne izmjene.


Hrvatsko izaslanstvo na godišnjoj skupštini Svjetske banke i MMF-a

Hrvatsko izaslanstvo na godišnjoj skupštini Svjetske banke i MMF-a
06. listopada
2016.
Više

Hrvatsko izaslanstvo u sastavu predstavnika Ministarstva financija, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture i Hrvatske narodne banke sudjelovat će na Godišnjoj skupštini Svjetske banke (SB) i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Washingtonu, Sjedinjene Američke Države, od 6. do 9. listopada 2016. Izaslanstvo će predvoditi ministar financija Zdravko Marić.


pozadina.JPG
border.jpg

Novo na webu

Poziv na aukciju trezorskih zapisa

1

više

20.10.2016.

Plan isplata proračunskim korisnicima za listopad 2016.

2

više

02.09.2016.

Obavijest za neprofitne organizacije

3

više

07.07.2016.

Polica osiguranja osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode)

4

više

26.04.2016.

Konverzija kredita u CHF

5

više

20.11.2015.